Om os

Om os

WK Biler er et bilfirma, som handler med gode, brugte kvalitetsbiler, hvor der primært handles med de tyske mærker Audi, BMW og Mercedes. Dog vil der også være andre kvalitetmærker at finde.

WK Biler blev stiftet af indehaver Wesam Koftan (WK) d. 1-08-2012 på adressen Smedevej 13, 6710 Esbjerg V, som blev overtaget efter Jørgen Vestergaard Biler på samme adresse. Sidenhen er der blevet udvidet med 1500 kvm- salgsudstilling på den anden side af vejen, adressen, Smedevej nr 6.

WK har inden stiftelsen af sin forretning gjort karriere hos COOP Danmark fra 1996-2012, hvor han valgte at gå hele vejen fra at være den lokale flaskedreng i Esbjerg, til at blive uddeler/varehuschef i flere butikker i Jylland, inden han besluttede sig for at stifte bekendtskab med en helt ny verden, omend en ikke så fjern en af slagsen.

Efter at have grundlagt sin karriere med salg og service i detailverdenen, valgte WK imidlertid at skifte karrierevej, og indlede en ny periode, som selvstændig erhvervsdrivende efter eget ønske, pga. sin store passion for biler, som altid har været til stede.

Alligevel valgte WK med sin erhvervserfaring fra sit virke som uddeler/varehuschef ifht. salg og service at benytte sine administrative evner i sit nye job som indehaver, ved at kombinere sin erfaring fra begge verdener.

Dette har uden tvivl medvirket til at gøre WK Biler til en sund forretning, hvor der er styr på alt, lige fra indkøb, salg, økonomi og ikke mindst service, som altid vægtes højest b.la. pga. sit store kendskab til kundeservice fra detailverdenen, hvorfor det i imidlertid også er en stor del af forretningens værdigrundlag.

Siden stiftelsen af forretningen, er WK Biler vokset stødt, og er i dag en solid forretning, som i dag beskæftiger fem fuldtidsansatte iht. to mekanikere, en sælger, en klargøringsmand og indehaveren selv.

WK Biler har ydermere sit eget værksted med det nyeste testudstyr til fejlfinding og servicering af din nybrugte bil, hvor samtlige biler bliver gennemgået og klargjort til salg, dog ikke engrosbiler.

WK Bilers værdier hviler på loyalitet og troværdighed, hvor visionen er at være blandt Danmarks bedste indenfor pris, kvalitet og ikke mindst service.

WK Biler er altid garant for en knivskarp pris i en endnu skarpere klasse!

Uanset hvilken kvalitetsbil du er på udkig efter, er det altid muligt for dig at ringe og få en uforpligtende snak med Wesam, der gennem sit store netværk i branchen, helt sikkert vil være behjælpelig i forhold til dine ønsker og kriterier.

Få en byttepris på din bil!