Se vores åbningstider i påsken her

Tryghed i dit bilkøb

Hos WK Biler i Esbjerg vægter vi højt, at du skal føle dig tryg, når du vælger at handle bil hos os.

Derfor er du naturligvis også sikret 2 års reklamationsret på din bilhandel jf. købeloven §83, hvilket også gør, at du vil være bedre stillet ved at handle brugt bil hos en bilforhandler som os frem for en privat sælger, hvor du ikke er sikret reklamationsret på samme måde. 

Alle der køber detailbil hos WK Biler kan desuden tilkøbe en 12 måneders 100% Autotjek Basic forsikring med til bilen (gælder kun biler op til 245HK).

Vi sælger primært nyere brugte biler af høj kvalitet, og gennemgår samt klargør altid vores biler grundigt, inden vi overdrager nøglerne. Skulle der mod al forventning opstå en uheldig og uventet situation, som vil kræve en tur forbi et værksted, har vi valgt at indgå et attraktivt samarbejde med CarGarantie for at sikre din tryghed yderligere. 

CarGarantie

CarGarantie er et tysk forsikringsselskab, som blev grundlagt i 1971. Selskabet er i dag én af de absolut førende og mest erfarne forsikringsspecialister inden for bilbranchen i Europa. 

Vælger du at tilkøbe en forsikring fra CarGarantie, vil du derfor også være godt sikret mod langt de fleste uforudsete udgifter, hvis din nye brugte bil skulle kræve en tur på værksted. Du kan vælge mellem forskellige typer forsikringer alt efter dine ønsker og behov. 

Læs mere om CarGarantie og deres forskellige forsikringer lige her

Har du nogle spørgsmål?

Din tryghed og sikkerhed er altafgørende for os. Har du nogle spørgsmål, er du derfor også altid meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores forretning til en snak. Du finder vores kontaktoplysninger lige her. 

Kundeoplevelser

Samarbejdspartnere

Wesam Koltan · Indehaver

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på tlf. (+45) 75 10 16 10 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Åben efter aftale
Åben efter aftale
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
09:00 – 17:00

Book prøvetur

Beregn byttepris