Se vores åbningstider i sommerferien

Leasing hos WK Biler i Esbjerg

Hos WK Biler i Esbjerg tilbyder vi alle leasingformer, herunder operationel leasing og finansiel leasing til privat og erhverv samt splitleasing og sæsonleasing. De mange valgmuligheder inden for leasing kan måske få det til at virke en smule uoverskueligt. Vi har derfor forsøgt at gøre det mere overskueligt for dig i oversigten her.

Operationel leasing

Operationel leasing er den “traditionelle” form for leasing og vil ofte være en attraktiv løsning for både private og erhvervsdrivende. Operationel leasing er for dig, der ønsker fleksibilitet og frihed og ikke vil binde for mange penge i en bil. Vælger du tegne en operationel leasingaftale gennem WK Biler, kan det i store træk sammenlignes med, at du lejer bilen af os og dermed får brugsretten til den pågældende bil i en aftalt periode.

Operationel leasing kendetegnes ved, at stort set alle driftsudgifterne undervejs i leasingperioden afholdes af os. Dette gør, at du slipper for at bekymre dig om uforudsete udgifter, hvilket for mange giver en større økonomisk tryghed.

Ved operationel leasing lægges en udbetaling, hvorefter der hver måned i hele den aftalte leasingperiode betales en fast ydelse. Ved leasingperiodens udløb afleverer du blot bilen tilbage til os – og så er du hurtigt klar til at køre videre i din næste leasingbil. Ved operationel leasing er du altså ikke forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden udløber, som du er ved finansiel leasing.

Finansiel leasing

Finansiel leasing kaldes også for flexleasing og er en anden populær leasingform for både private og erhvervsdrivende. Finansiel leasing kan også betegnes som den mest simple og er ofte også den billigste leasingform, du kan vælge.

Når du indgår en finansiel leasingaftale, betaler du en førstegangsydelse samt et etableringsgebyr. Derudover betaler du en fast månedlig ydelse samt en lille procentdel af bilens registreringsafgift, hvilket fungerer som et afdrag på bilen. Finansiel leasing kan derfor også betragtes som en slags køb af bilen på afbetaling. Det er derfor også dig som leasingtager, der står for at afholde alle bilens driftsudgifter til f.eks. reparation og vedligeholdelse. Derudover vil du også indestå for bilens restværdi, når kontrakten udløber.

Splitleasing

Splitleasing er en af de mest fleksible leasingformer, som giver en fordelagtig mulighed for, at en virksomhed og en privatperson tegner en leasingaftale på den samme bil i samme periode. Splitleasing er derfor også skræddersyet til dig eller din medarbejder, som ønsker at benytte leasingbilen i både privat og erhvervsmæssigt øjemed.

I stedet for at skulle betale for bilens fulde værdi, betaler virksomheden kun for den del af udgifterne, der bruges i erhvervsmæssig sammenhæng. Den resterende del af udgifterne dækkes privat. Ved splitleasing er det muligt at fradrage de erhvervsmæssige udgifter i virksomheden.

Sæsonleasing

Sæsonleasing er en anden fleksibel leasingform, som gør det muligt for dig at lease en bestemt bil i en specifik periode. Sæsonleasing kan laves som både privat- og erhvervsleasing. Sæsonleasing forbindes derfor også oftest med sæsonbetonede køretøjer som cabrioleter eller SUV’er. Det er derfor også en omkostningseffektiv løsning, da du undgår at købe en bil, du kun vil benytte i bestemte perioder.

Du betaler kun afgift for de måneder, hvor du benytter bilen, og du vælger selv dine aktive og passive måneder. I den passive periode er leasingaftalen billigere, da bilen i denne periode ikke har nummerplader, og derfor betales der heller ikke for registreringsafgift eller grøn afgift.

Har du nogle spørgsmål?

Er du i tvivl om, om leasing er noget for dig? Eller hvilken leasingform du bør vælge? Hos WK Biler er vi meget gerne behjælpelige med at rådgive dig ud fra din individuelle situation. Kontakt os i dag eller kom forbi vores forretning til en uforpligtende snak. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Wesam Koltan · Indehaver

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på tlf. (+45) 75 10 16 10 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Sommerferie 2024

Vi holder ferielukket i uge 28 og 29, men vi er stadig tilgængelige via mail

Book prøvetur

Beregn byttepris