Se vores åbningstider i påsken her

Om WK Biler

WK Biler er en bilforretning, som handler med gode, brugte kvalitetsbiler, hvor der primært handles med de tyske mærker som Audi, BMW og Mercedes. Dog vil der også være andre kvalitetmærker at finde.

Historien bag WK Biler

WK Biler blev stiftet af indehaver Wesam Koftan (WK) d. 1-08-2012 på adressen Smedevej 13, 6710 Esbjerg V, som blev overtaget efter Jørgen Vestergaard Biler på samme adresse. Sidenhen er der blevet udvidet med 1500 kvm salgsudstilling på den anden side af vejen på adressen Smedevej 6.

WK har inden stiftelsen af sin forretning gjort karriere hos COOP Danmark fra 1996-2012, hvor han valgte at gå hele vejen fra at være den lokale flaskedreng i Esbjerg, til at blive uddeler/varehuschef i flere butikker i Jylland, inden han besluttede sig for at stifte bekendtskab med en helt ny verden omend en ikke så fjern en af slagsen. 

WK valgte at skifte karrierevej og indledte en ny periode som selvstændig erhvervsdrivende efter eget ønske pga. sin store passion for biler, som altid har været til stede. WK valgte med sin erhvervserfaring fra sit virke som uddeler/varehuschef i forhold til salg og service at benytte sine administrative evner i sit nye job som indehaver ved at kombinere sin erfaring fra begge verdener. Dette har uden tvivl medvirket til at gøre WK Biler til en sund forretning, hvor der er styr på alt lige fra indkøb, salg, økonomi og ikke mindst servicen, som altid vægtes højest, som også er en stor del af forretningens værdigrundlag.

WK Biler – Vi vil være Danmarks bedste brugtvognsforretning indenfor pris, kvalitet og service

Siden stiftelsen af forretningen, er WK Biler vokset stødt og er i dag en solid forretning, som i dag beskæftiger fem fuldtidsansatte herunder to mekanikere, en sælger, en klargøringsmand og indehaveren selv.

WK Biler har ydermere sit eget værksted med det nyeste testudstyr til fejlfinding og servicering af din nye brugte bil, hvor samtlige biler bliver gennemgået og klargjort til salg – dog ikke engrosbiler.

WK Bilers værdier hviler på loyalitet og troværdighed, hvor visionen er at være blandt Danmarks bedste brugtvognsforretning indenfor pris, kvalitet og ikke mindst service. 

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at opfylde dine ønsker

Hos WK Biler er der altid garanti for en knivskarp pris. Uanset hvilken kvalitetsbil du er på udkig efter, er det altid at kontakte os og få en uforpligtende snak med Wesam, der gennem sit store netværk i branchen vil være behjælpelig i forhold til at opfylde dine ønsker og kriterier.

Kundeoplevelser

Samarbejdspartnere

Wesam Koltan · Indehaver

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på tlf. (+45) 75 10 16 10 eller skriv til os herunder

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Åben efter aftale
Åben efter aftale
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
09:00 – 17:00
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
Åben efter aftale
09:00 – 17:00

Book prøvetur

Beregn byttepris